Teennagelreparatie

 

Schaamt u zich voor uw teennagels?
U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels!
Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan want uw pedicure heeft een methode om lelijke teennagels te behandelen. Wilde-Pedique is een moderne cosmetische teennagelcorrectie, welke fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden.


Teennagels kunnen gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat ze er weer esthetisch mooi en goed verzorgd uit zien. Het te corrigeren gedeelte van de teennagel wordt door de pedicure eerst zo dun mogelijk afgefraisd, daarna wordt met Wilde-Pedique de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald.
Vervolgens wordt de pedique-gel onder een UV lamp in c.a. 2 minuten uitgehard. Het UV-licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid. Een pedique-nagel is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. Hij voelt heel natuurlijk aan en past bij de natuurlijke nagel. Sterke verkleuringen zoals bij schimmelnagels kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. U mag de Pedique nagels ook lakken in uw favoriete kleur nagellak en deze blijft veel beter houden.Verwijder uw nagellak altijd met een remover zonder aceton,omdat di anders de gel aantast. De tijdsduur van de behandeling met Wilde-Pedique tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit  tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

 

 

 

Ook kan er met behulp van Acryl een nagel gerapareerd worden.

Bijvoorbeel:

 

< als er een nagelhoek mist

< bij een gespleten nagel

< bij een ingroeiende nagel

< ter verlenging van een nagel